My Image

Skigaarden - Unikt fjellprosjekt med gjennomført profil

Øverst i Hemsedal ligger Skigaarden. Som designer har og er dette et fantastisk oppdrag, da ønske om å skape noe gjennomført har vært tilstede fra dag en. En god ide rundt Gården og den oppbygging, lange tradisjoner blandet med det moderne er stikkord. Gjennom Hovedgården med 3 restaurantkonsepter, tas profilen videre fra eiendoms-salg med prospekt og annet salgsmateriell til menyer, skilting, bekledning og en web som vil fortsette å bygge profilen under hele etableringen og fram i tid.

Oppgaver:
Utvikling og design prospekt, salgsideer, foto, 3D-tegninger, annonser, invitasjoner og mye annet mindre materiell. For Hovedgården og etableringen av medlemklubben Heimatt er det blitt utviklet menyer, skilting, invitasjoner, medlemsinfo og medlemskort.

Den første nettsiden jeg designet i forbindelse med salg av leiligheter, er nå under redesign for videreføring og utvidet bruk mot restaurantene og utleie. Siden vil være klar høsten 2015.

My Image


Annonser - prosjektets unike beliggenhet har fokus. Dialekt er bevisst brukt for forankring til området og bygge under «gaarden».

My Image

Medlemsklubben Heimatt skal knytte faste gjester til Skigaarden, først gjennom egne områder i Hovedhuset, medlemskvelder og tilbud.

My Image

Bordmenyer for restaurantkonseptene Burger & Bar og Heimebakt. «Til saman» er tilbudskonseptet som bygger på nettopp at flere spiser sammen.

My Image

Menyer for hovedrestauranten.

My Image

Ved siden av store skilt med full oversikt over hele Hovedhuset, er det designet små skilt for hele området. Skilting av vegger utendørs er også med i profilen.

My Image

My Image

Utvikling av 3Der krever forståelse av målgruppen

Idag finnes det mange som som lager 3Der - små forskjeller og detaljer, gjør at de treffer målgruppen bedre. Samtidig som jeg «tilpasser» interiørene holder jeg også kontakten med utvikler - dette blir ofte rimeligere og mye bedre.

Her vises 1. ukast rett fra 3D-utvikler og det som ble brukt. Dette er en utvikler jeg er veldig fornøyd med, men som med mange andre har ikke full forståelse for målgruppen. Gode 3Der for fritidseiendom er ofte det vanskeligste.
Before After
Before After

My Image
Stacks Image 4408

Foto

På Skigaarden har jeg gjort det meste av foto og bildebehandling. Eksteriør og interiør, matfoto og illustrasjons/situasjonsfoto av mennesker og miljø.
Av bildemanipulering kan nevnes sammenkobling av foto og 3D eller rense bilder for «byggeplass». Nesten alt er mulig.


My Image

www.skigaarden.no

Skigaarden webside er under utvikling og vil være klar fra høsten 2015.


Skrift / font

For Skigaarden er det blitt redesignet/tilpasset en egen skrift. Skriften skaper mye identitet i seg selv og underbygger profilen.

Stacks Image 4433
Stacks Image 4237

“Vi valgte JHelstad som kretiv samarbeidspartner fordi han viste god forståelse og stort engasjement for prosjektet»

KONTAKT MEG:

JHelstad AS
Måltrostveien 23
0786 Oslo

T: 93433002
joachim@jhelstad.no

TJENESTER:

• PROFIL / IDENTITET
• PROSPEKT & KATALOG
• WEBDESIGN
• FOTO
• ANNONSER, DM & REKLAME
• PAKNING / EMBALASJE
• MESSE- OG BUTIKKDEKOR
• ÅRSRAPPORT
• SALGS STRATEGI
• 3D UTVIKLING